HUSQVARNA SUPERFLOOR™

Husqvarna Superfloor™ kan användas nästan överallt. Den ­naturligt vackra ytan bidrar till en positiv kund­upplevelse i exempelvis butiksmiljöer. Slitstyrkan och jämnheten uppskattas särskilt på industrier och ­lager. Den lätt­städade ytan gör att golvet uppskattas på skolor, museum, shoppingcenters, flygplatsterminaler, gym och andra högtrafikerade områden.

HUSQVARNA SUPERFLOOR™

Superstarkt

Husqvarna Superfloor™ har näst intill oändlig livslängd och du kan utsätta det för tuffast tänkbara behandling. Husqvarna Superfloor™ kan närmast jämföras med ett återskapat berg, då betongen består till 80-85% av sten och sand. Utförs städningen enligt rekommendationer behöver du troligtvis inte behöva göra så mycket mer för att underhålla det.

HUSQVARNA SUPERFLOOR™

Tryggt och säkert

SUPERFLOOR™ är ett naturligt golv som skapar en trygg och säker arbetsmiljö för många olika verksamheter. Det ger inte ifrån sig något damm. Det är extremt jämnt och slätt att köra fordon på. Samtidigt är det halksäkert och uppfyller högsta standard för hantering av elektrisk utrustning. Det har också högsta brandklassning.

Halksäkert

Tvärtemot vad många kanske tror är högglans¬polerade Superfloor™ -golv mer halksäkra än många andra golv, till och med när det är vått. Det här innebär att du får en säker och komfortabel arbetsmiljö.

Gnist- och brandsäkert​

Inom många verksamheter ställs höga krav på motståndskraft mot elektrostatisk urladdning, så kallad ESD. 

Husqvarna Superfloor™ har testats enligt EN 1815:1997, SS-EN 61340-5-1, IEC 61340-4-1 och uppfyller den amerikanska ANSI/ESD-standarden, vilket gör det till ett utmärkt golv även för känsliga miljöer. Husqvarna Superfloor™ uppfyller också den högsta brandklassningen inom EU, A1FL (96/603/EC) och anses därmed vara helt brandsäkert.

HUSQVARNA SUPERFLOOR™

Hållbart - Miljövänligt

SUPERFLOOR™ kan vara något av det mest hållbara du kan välja till din byggnad; ekonomiskt och miljömässigt. Ett betonggolv består av helt naturliga beståndsdelar; sten, sand, vatten och cement. 

Eftersom processen använder ett minimum av kemikalier jämfört med andra golvlösningar för högtrafikerade miljöer, är Superfloor™ ett bra val för både människa och miljö.